Сериалът Къща от карти ще спре следващото лято, след шест

...
Сериалът Къща от карти ще спре следващото лято, след шест
Коментари Харесай

Братът на Кевин Спейси извади мръсни тайни за изнасилвания, педофилия и побои в семейството им

Сериалът " Къща от карти " ще спре идващото лято, след шест сезона, заяви в понеделник компанията " Нетфликс ". Това стана броени часове, откакто звездата на кино лентата Кевин Спейси, бе упрекнат, че е упражнил полов тормоз върху младеж през 1986 година. Кевин Спейси няма да получи и премията " Еми " в Ню Йорк през ноември, както бе планувано.

" Като се имат поради неотдавнашните събития, Международната академия афишира, че няма да връчи на Кевин Спейси премията на създателите на " Еми " за 2017 ", заяви в Туитър организацията. Наградата се връчва годишно на хора, съдействали за високите достижения на телевизионната продукция по време на кариерата си.
След разкритията за продуцента Харви Уайнстийн и половия тормоз в Холивуд, артист от различен сериал на " Нетфликс ", " Стар Трек: Откритието ", Антъни Рап, разкри в неделя, че Кевин Спейси го е тормозил през 1986-а, когато е бил едвам 14-годишен.

Кевин Спейси се извини доста бързо, разкривайки в неделя и своята хомосексуалност. Той провокира многочислени рецензии, някои от които даже го упрекнаха, че разкрива, че е гей, с цел да отклони въпроса.



Спейси, който е звездата в " Къща от карти " дружно с актрисата Робин Райт, играе в сериала безсрамен политик, подготвен на всичко, с цел да реализира задачите си.

Братът на Кевин Спейси – Рандал Фаулър се опита да оправдае държанието на роднината си, обяснявайки дейностите му с контузия в детството. 62-годишният мъж съобщи, че татко им е бил нацист, мразел е евреите. Освен всичко това той бил и педофил и насилвал най-големия си наследник. Майка им Катлийн знаела за това, само че се страхувала да стори нещо против брачна половинка си, написа life.ru.

„ Имаше толкоз доста секрети в фамилията ни... Просто е тъжно. Кевин се опита да избегне всичко, което се случва в къщата.. ", споделя Фаулър.



Сестра им Джули бяга от вкъщи си, когато била на 18 години.

Бащата постоянно биел и изнасилвал най-големия си наследник, като по този начин „ оставил белег на душeвността му”.

„ По време на първото обезчестяване извиках майка ми да пристигна на помощ. Тя отиде в стаята и почука на вратата, само че татко ми заключи и покри устата си, с цел да спре да кашля. Изведнъж тропането спря и.. майка ми просто си тръгна”, спомня си Рандал.

Той признава, че татко му траял да злоупотребява в продължание на няколко години. Рандъл не желае да има свои деца, тъй като се опасява, че „ злият ген” ще премине на тях и те ще пострадат.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР