Сериал № 1 в САЩ Отмъщението/Revenge ще превземе родния ефир

...
Сериал № 1 в САЩ Отмъщението/Revenge ще превземе родния ефир
Коментари Харесай

Предателство, любов и отмъщение завладяват ефира

Сериал № 1 в Съединени американски щати Отмъщението/Revenge ще превземе родния ефир от 18 декември, всеки работен ден от 20.00 ч. Точно тогава Нова ТВ ще стане сцена на една вълнуваща история за изменничество, обич, лицемерие и възмездие.

Номиниран за обичана телевизионна драма от американските награди на публиката/People’s Choice Awards, „ Отмъщението ” е най-успешната и рейтингова продукция на ABC сега, като критиците единомислещо я дефинират за най-пристрастяващата история на дребния екран.

Излъчван в общо 39 страни в света, сериалът ни води в Хемптънс – свят, в който благосъстоянието и публичното състояние дефинират хората. Появата на едно красиво момиче обаче ще го промени вечно. Главната героиня – Емили Торн /Емили Ван Камп/ идва в богатия квартал с една съществена задача – да унищожи хората, отговорни за гибелта на татко й. Всеки нейн ход е деликатно планувана стъпка, а с помощта на острия си разум тя е постоянно няколко крачки пред своите врагове.

Звездата на Емили Ван Камп изгрява със сериала „ Братя и сестри ” и „ Евърууд ”, като тук дава още по-сериозна поръчка за актьорския си гений. В „ Отмъщението ” Ван Камп се изправя против потвърдилата се Маделин Стоу. Звездата от „ Последният мохикан ” влиза в ролята на най-големия зложелател на Емили Торн – кралицата на Хемптънс Виктория Грейсън. Превъплъщението й в могъщата и властна жена е толкоз безапелационно, че тя справедливо получава номинация за Златен глобус в категорията „ Най-добра актриса ”.

На екрана двете ще се изправят в яростна борба, която ще извади мрачни секрети от предишното и ще въвлече всички в една напрегната история за възмездие на живот и гибел.

В актьорския състав влизат още известни лица, които българският фен познава от заглавия като „ Клюкарката ”, „ Самоличността на Борн ”, „ Събудих се на 30 ”, „ Мисията невъзможна ” и други. Неизбежна част от Хемптънс ще бъдат актьорите Гейбриъл Ман, Джош Боуман, Хенри Крезни, Ашли Мадекуи, Конър Паоло и други.

„ Отмъщението ” е най-новото предложение на малкия екран след финала на „ Д-р Хаус ”, „ От мястото на престъплението: Маями ” и края на шестия сезон на „ Военни закононарушения ”.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР