Серхио Перес остана втори на квалификацията за Гран При на

...
Серхио Перес остана втори на квалификацията за Гран При на
Коментари Харесай

Серхио Перес: Не се чувствах максимално комфортно в колата

Серхио Перес остана втори на квалификацията за Гран При на Бахрейн. Той записа обиколка с 0.138 секунди по-бавна от тази на съотборника си Макс Верстапен и в утрешната конкуренция ще започва от втора позиция.

„ Получи се доста оспорвана подготовка. Не помня толкоз оспорвана подготовка, във всяка една част, в първата, във втората. Не можеш да оставиш нищо на случайността, би трябвало да се бориш непрекъснато за по-добра позиция. В последна сметка не се усещах изключително удобно с настройките на колата. Винаги можеш да намериш още една десета от секундата от колата, само че мисля, че това класиране през днешния ден е отличен резултат за отбора ", показа мексиканският водач след края на квалификацията.

„ Подготвяхме се доста повече за надпреварата, на процедура през днешния ден караме колата за неделя. Знаехме, че би трябвало да създадем компромис с квалификацията, само че пък постигнахме специфичен резултат. За мен това не е идеалният резултат, само че се надявам на мощна кола в надпреварата и мощна конкуренция ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР