Серхио Перес наскоро обясни, че адаптацията му в тима на

...
Серхио Перес наскоро обясни, че адаптацията му в тима на
Коментари Харесай

Доктор Марко обясни, че Перес няма да е шампион

Серхио Перес неотдавна изясни, че акомодацията му в отбора на Ред Бул е завършила и следващата година той също ще е измежду кандидатите за международната купа във Формула 1. А главната му борба ще е съотборника му Макс Верстапен, който стана международен първенец за 2021 и 2022.

Перес регистрира, че като съотборник на Верстапен има може би най-трудната задача във Формула 1, като преди него само Дениъл Рикардо беше на равнището на Макс, по-късно всички водачи преди Перес не съумяха да реализират това.

Сега в полемиката, въпреки и косвено, само че показателно, се включи и съветникът на Ред Бул лекар Хелмут Марко, който на процедура изясни, че с изключение на Верстапен различен водач надали ще може да се бори за купата с автомобил на отбора.
 Рекордът, който Верстапен няма да усъвършенства през 2022 година Рекордът, който Верстапен няма да усъвършенства през 2022 година
“В един миг другите водачи, които карат за нас би трябвало да признаят, че съотборникът им е доста специфичен водач и просто е невероятно да бъде надвит - изясни лекар Марко. - Моята работа е да направя по този начин, че те да схванат това. Дали това е грубо? Не мисля. ”
 Футболен началник ще дава отговор за Ред Бул във Формула 1 Футболен началник ще дава отговор за Ред Бул във Формула 1
Марко, който е някогашен водач, добави, че е безсмислено съотборниците на Верстапен да търсят метод да го победят, защото до момента всички са се опитвали да приспособяват стила си на пилотиране и са търсили най-различни настройки на колите си, с цел да получат преимущество.
 Ред Бул строи нов аеродинамичен тунел Ред Бул строи нов аеродинамичен тунел
“Те съпоставят колата си с тази на Макс, питат се дали техният автомобил е същият. Задават си въпроса: “Как мога да изпреваря Макс? - в детайли изясни Марко. - Истината е, че не могат да са по-бързи от Макс и по тази причина пробват най-различни неща с колата. Разбира се, водачите мъчно одобряват, че не са толкоз положителни като него. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР