Септември посреща ЦСКА- в неделя от 17:15 часа на Васил

...
Септември посреща ЦСКА- в неделя от 17:15 часа на Васил
Коментари Харесай

Връзката между Септември и ЦСКА е силна

Септември посреща ЦСКА- в неделя от 17:15 часа на " Васил Левски " в опит да постави завършек на серията си от 5 турнирни мача без победа. Тимът стартира неприятно пролетта и позволи проваляне с 0:1 от Арда, а по-късно направи тъждество с Локо (София), макар че железничарите бяха повече от полувреме с двама индивида по-малко.

Задачата за Септември ще е много сложна против летящия високо ЦСКА, само че пък напрежението ще е напълно върху " алените ".

Най-добре осведомени с това са треньорът и петима от футболистите на 13-ия във краткотрайното класиране, които са минали през " Армията ". Наставникът Светослав Петров е бил както състезател, по този начин и помощник-треньор в ЦСКА. От отбора пък с най-вече срещи с фланелката на ЦСКА е Митко Митков, който през зимата бе трансфериран от Борисовата градина в Септември.

Юноши на ЦСКА са още Кристиян Пешов и Айкут Рамадан. Основно за втория тим на ЦСКА през сезон 2016/17 пък се подвизава последното ново попълнение Красимир Станоев, а благосъстоятелност на " алените " продължава да е Симеон Александров. Според уговорка в контракта му за преотстъпване обаче той няма да играе в неделя.
 Краси Станоев ще се появи в игра против ЦСКА
Краси Станоев ще се появи в игра против ЦСКА

Последното ново попълнение на Септември няма да чака дълго за своя дебют
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР