Септември е тук и вече всички усещаме идването на есента,

...
Септември е тук и вече всички усещаме идването на есента,
Коментари Харесай

Да се подготвим за есенния сезон с нови технологични джаджи

Септември е тук и към този момент всички усещаме идването на есента, най-много с множеството задължения и натоварено всекидневие. Летните отпуски завършиха, учениците се готвят за учебно заведение, а трафикът по улиците още веднъж се завръща с цялостна мощ. Лятото и безгрижното въодушевление последователно отминават, а ние измисляме способи, с които да организираме всекидневието си и да създадем есента по-приятна и лесна. За тази цел с изключение на дисциплинираност и положително ръководство на времето помощ оказват и всевъзможни софтуерни джаджи, които ни оказват помощ да следим графика си и да сме постоянно в час.

За да направи всичко това допустимо и да улесни своите клиенти, А1 дава на потребителите специфична селекция от устройства на погашение без оскъпяване през целия месец септември. В селекцията са включени определени модели смарт часовници и смарт телефони, които са съвършено софтуерно допълнение за завръщането на дейния работен сезон.

Първото предложение на компанията е смарт часовникът Samsung Galaxy Watch 5 Pro 46 мм LTE. Устройството се предлага в сив и черен цвят, а измежду най-големите улеснения, които предлага на ползвателите си, са следенето на здравни индикатори, сърдечен пулс, ЕКГ и доста други. Със смарт часовника потребителите могат да наблюдават и съня си, както и спортните си тренировки и достижения. Безспорен плюс е и батерията, която е с максимален потенциал измежду смарт часовниците на софтуерния колос. Samsung Galaxy Watch 5 Pro 46 мм LTE може да бъде закупен от А1 на погашение без оскъпяване и проект Unlimited Ultra на цена от 16,26 лв. на месец.

По-бюджетният вид Galaxy Watch 5 40 мм LTE също се предлага в два цветови разновидността – златисто и сребърно. Той следи здравето и съня, а също така разпознава над 90 спортни интензивности, проследявани непосредствено от китката на носителя. Батерията е с бързо зареждане, което прави устройството още по-удобно за натовареното всекидневие на своя притежател. Galaxy Watch 5 40 мм LTE се предлага на погашение без оскъпяване за 6,24 лв. на месец и проект Unlimited Ultra от А1.

Освен смарт часовниците в селекцията са включени и четири смарт телефона на топ производители. Сред предложенията са iPhone 14, един от най-търсените модели на компанията с отлична продуктивност и изключителна камера. Устройството може да бъде закупено в комплект с автентично зарядно и проект Unlimited Ultra на погашение без оскъпяване за 60,42 лв. на месец.

6,6-инчовият Samsung Galaxy A34 пък идва с подарък безжични слушалки TTEC. Дисплеят е Super AMOLED с висока резолюция и мощен контрастност. Моделът се предлага на погашение с 0% рента с проект Unlimited Ultra против 11,70 лв. на месец.

В селекцията попада и неустоима композиция от смарт телефон TCL 40R 5G и 40-инчов Full HD смарт тв приемник TCL 40S6200. Нестандартният комплект може да бъде закупен на погашение с проект Unlimited на цени от 14,58 лв. на месец.

Последното предложение е Xiaomi 13 Lite 256GB. Моделът впечатлява със моден дизайн, добър FHD+ екран и тройна камера, а също така новите му притежатели ще се радват и на слушалки TTEC Mode. Цената на устройството с проектите Unlimited стартира от 22,92 лв. на месец.

Което и от предложенията да изберат потребителите, едно е ясно – с новите придобивки есента ще бъде по-приятна и организацията на времето ще става още по-лесно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР