Сензационна версия за убийството на сексиконата на всички времена -

...
Сензационна версия за убийството на сексиконата на всички времена -
Коментари Харесай

Мерилин Монро била убита заради НЛО?

Сензационна версия за убийството на сексиконата на всички времена - Мерилин Монро, завладя мейдийното пространство в края на 2021-ва година.

Вечната хубавица, знак на женската хубост, е била убита поради инцидентно попаднали ѝ разкрити от президента на Съединени американски щати Джон Кенеди документи за извънземни. Това написа The Sun, базирайки се на книга на английския публицист Ник Редфърн- Diary of Secrets: UFO Conspiracies and the Mysterious Death of Marilyn Monroe.



Според създателя животът на холивудската звезда бил лишен, тъй като несъзнателно научила за секретни данни за разрушено НЛО и странни тела, които се съхранявали във военна база на Съединени американски щати. Писателят изрично отхвърля наложената версия, че актрисата сама провокирала гибелта си, като предозирала хапчетата си, смятайки това изказване за безусловно погрешно. Той е уверен, че това е прикритие, инспирирано от сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ, с цел да не станат публично притежание данните за извънземни.



Според формалните данни Монро още през 1961 година е настанена в психиатричното поделение на клиника в Лос Анджелис. Разклатеното ѝ здраве било в резултат на следващия бракоразвод, разочарования от представители на киногилдията в Холивуд, пристрастяване към алкохола и опиатите. Лечението в психиатрична клиника по този начин и не дало осезаеми резултати.

На 5 август 1962 година сутринта икономката отива в спалнята на Мерилин, с цел да направи рутинното разчистване по това време и открива Монро неподвижна в леглото ѝ, в неестествена поза и с пяна в устата. Според заключенията на специалисти повода е предозирано сънотворно лекарство. Независимо от това слуховете, че любимката на Холивуд не се е самоубила, а в действителност е била убита, потеглят още на идващия ден.



Актрисата с рождено има Норма Джийн Мортънсън, по която до през днешния ден въздишат милиони мъже по света, издъхва едвам на 36 години, а положението ѝ е оценено на 1,6 милиона $.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР