Сенаторът от щата Аризона Джон Маккейн заяви, че заедно със

...
Сенаторът от щата Аризона Джон Маккейн заяви, че заедно със
Коментари Харесай

Сенатор Джон Маккейн се моли за изчезналите и пострадали моряци от претърпелия сблъсък ескадрен миноносец "Джон Маккейн"

Сенаторът от щата Аризона Джон Маккейн съобщи, че дружно със своята брачна половинка се молят за моряците, намиращи се на борда на миноносеца, който се сблъска с нефтен танкер. " Ние със Синди довечера се молим за американските моряци на борда на миноносеца " Джон Маккейн " — оценяваме работата на екипа по избавителната интервенция ", написа политикът в своя акаунт в Туитър.

Cindy & I are keeping America's sailors aboard the USS John S McCain in our prayers tonight - appreciate the work of search & rescue crews https://t.co/jzk9giXbfg
— John McCain (@SenJohnMcCain) 21 август 2017 г.
Припомняме, че сблъскалият се американски миноносец " Джон Маккейн " е получил своето наименование в чест на Джон С. Маккейн — младши и Джон С. Маккейн — старши, двама адмирали от флота на Съединени американски щати. Тези адмирали се явяват надлежно татко и дядо на Джон Маккейн III, някогашен военноморски авиатор, а понастоящем — сенатор от щата Аризона.

Както по-рано ви съобщихме, ескадреният миноносец " Джон Маккейн " се е сблъскал с танкера Alnic MC близо до Сингапур. По предварителни данни, задната част на корпуса на на миноносеца е развалена

От пресслужбата на американския боен флот оповестяват, че в резултат на случая са изчезнали 10 моряци, а други петима са потърпевши.

В рамките на избавителната интервенция към кораба са отправени морски съд на Военноморски сили на Сингапур RSS Gallant и транспортен съд на бреговата защита Basking Shark, който е съпровождан от вертолети на RSN.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР