Сенаторът от Републиканската партия на САЩ Джеф Флейк, критично настроен

...
Сенаторът от Републиканската партия на САЩ Джеф Флейк, критично настроен
Коментари Харесай

Нож В Гърба От Неговите Хора! Много Лоши Новини За Американския Президент Доналд Тръмп!

Сенаторът от Републиканската партия на Съединени американски щати Джеф Флейк, сериозно надъхан към президента Доналд Тръмп, съобщи, че няма да се кандидатира за нов мандат, с цел да може да си разреши да приказва свободно, предадоха международните организации и Българска телеграфна агенция.

Той акцентира, че няма да бъде съизвършител на власт, която счита за недостойна и няма да мълчи.

" Не би трябвало в никакъв случай да считаме за обикновено отслабването на нашите демократични идеали ", предизвести сенаторът.

" Никога не би трябвало смирено да одобряваме ежедневното разделяне на нашата страна ", добави той.

" Личните офанзиви, заканите против правила, свободи и институции, очевидното занемаряване на истината и благоприличието, рисковите провокации по аргументи, постоянно най-дребнави и персонални, аргументи, които нямат нищо общо с добруването на хората, на които сме били определени да служим. Нито една от тези възмутителни черти на сегашната ни политика не би трябвало в никакъв случай да бъде считана за естествена ", акцентира Флейк.

Той съобщи, че е решил да не се кандидатира, с цел да не загуби първичните избори на Републиканската партия от подкрепящ Тръмп претендент.

Говорителката на Белия дом Сара Сандърс съобщи, че Флейк " евентуално е взел положително решение ", като не се кандидатира в Аризона. Тя напомни негови предходни изявления против Тръмп и уточни, че поддръжката за сенатора в родния му щат спада.

Вчера и различен сенатор републиканец - Боб Коркър, насочи остри рецензии към президента Доналд Тръмп.

" Президентът изпитва огромно усложнение с истината ", съобщи Коркър в изявление за телевизия Си Ен Ен в Капитолия, малко преди среща на Тръмп със сенатори.

По-рано Тръмп влезе в изострен спор с Коркър и двамата републиканци си размениха обиди в Туитър.

Коркър е най-високопоставеният представител на партията в Комисията по външни връзки на Сената, само че също няма да се кандидатира за нов мандат.

По-рано Коркър беше декларирал в телевизионно изявление, че Тръмп би трябвало " да остави външната политика на експертите " и да остави на Конгреса изработването на данъчна промяна.

Нападките на двамата сенатори от Републиканската партия засенчиха опитите на Тръмп да събере поддръжка в Сената за проектите си за понижаване на налозите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР