Сенатът на САЩ (горната камара на американския конгрес) одобри най-крупната

...
Сенатът на САЩ (горната камара на американския конгрес) одобри най-крупната
Коментари Харесай

И Сенатът на САЩ прие данъчната реформа на Тръмп

Сенатът на Съединени американски щати (горната камара на американския конгрес) утвърди най-крупната промяна на американската данъчна система от повече от три десетилетия насам, оповестяват американските медии.

Камарата на представителите (долната камара на американския конгрес) нощес българско време утвърди законопроекта. Републиканците имат болшинство и в двете камари на Конгреса.

За дефинитивно утвърждение законодателството би трябвало да се върне назад в Камарата на представителите по-късно през днешния ден поради изчистване на процедурен проблем.

 Конгресът одобри данъчната промяна на Тръмп
Конгресът одобри данъчната промяна на Тръмп

Президентският автограф се чака преди Коледа…

Ако всичко мине без проблеми, както се чака, това ща бъде първият огромен законодателен успех на президента Доналд Тръмп .

Критиците обаче сигнализират, че признатият пакет с промени в данъчната система ще се отрази тежко върху недостига и ще е от изгода единствено за богатите и супербогатите .

Ала републиканците настояват, че орязването на налозите за корпорациите, дребните компании и физически лица ще подтиква икономическия напредък .

51 сенатори гласоподаваха " за " данъчната промяна на Тръмп, до момента в който 48 споделиха " не ".

Малко преди окончателното оповестяване на резултатите, протестиращи в постройката на Сената скандираха против приемането на данъчната промяна . Те са били изведени на открито.

Лидерът на групата на демократите в Сената Чък Шумър предизвести републиканците, че ще си платят за " ужасното законодателство " по време на междинните избори за Сената през идната година.

 Повечето американци срещу данъчната промяна на Тръмп
Повечето американци срещу данъчната промяна на Тръмп

Това демонстрира ново изследване на SSRS за СиЕнЕн
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР