Сен Тропе, Франция – „Много богатите“, пише Ф. Скот Фицджералд,

...
Сен Тропе, Франция – „Много богатите“, пише Ф. Скот Фицджералд,
Коментари Харесай

Далеч от простосмъртните: Частна лаборатория на Френската ривиера обслужва подбрани милиардери

Сен Тропе, Франция – „ Много богатите “, написа Ф. Скот Фицджералд, „ се разграничават от вас и от мен “. Рядко това изказване е било толкоз явно ясно, както демонстрират тактиките за самоизолация на ултрабогатите. Това се разкрива поради пандемията на ковид, написа Дана Томас за Washington Post, предава bgnovini.eu.

Някои хора се крият в съвременни бункери. Някои от тях са взели чартърен морски имения. В „ Гренадини в Карибите “ милиардерът и развлекателен магнат Дейвид Гефен разгласява фотоси в Instagram от 454-метровата си мегаяхта „ Изгряващо слънце “, гарнирани с глухото известие: „ с вярата всички да останат в сигурност “.

И тук, в този курорт на Френската Ривиера – едно от обичаните летни пристанища на Гефен – затворен комплекс на някои от най-богатите хора в света има своя лична, единствено за персонална приложимост тестова лаборатория.

Разположен в кабинета на шефа на 270-акровата зона Les Parcs de Saint-Tropez – където президентът на групата за първокласни артикули LVMH и най-богат човек в Европа Бернар Арно, притежателят на Риц Париш Мохамед ал Файед и индийският железен магнат Лакшми Митал имат дворцови вили – здравното поделение разполага с личен състав с доктор и лаборант, който да взема и обработва проби от жителите и техните другари. Подробности излязоха в районния вестник „ Вар-Матин “, който заяви, че напъните са проведени от президента на асоциацията на Les Parcs Жан-Луи Огер.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР