Сен. Мит Ромни, Р-Юта, в неделя каза, че няма да

...
Сен. Мит Ромни, Р-Юта, в неделя каза, че няма да
Коментари Харесай

Сенаторът от Републиканската партия Мит Ромни не изключва гласуването за Байдън, казва, че Тръмп има „авторитарни“ интереси

Сен. Мит Ромни, Р-Юта, в неделя сподели, че няма да поддържа някогашния президент Доналд Тръмп на президентските избори през 2024 година и не би изключил да гласоподава за президента Джо Байдън.

Ромни, чест критик на Тръмп, мощно укори някогашния президент в извънредно изявление за „ Среща с пресата “ на NBC News. Той сподели, че Тръмп е „ рисков за страната “, защото носи „ властнически правила и ползи “, и го назова „ човешка машина за дъвчене “, която изхвърля нефилтрирани мисли на обществеността.

Попитан от водещата Кристен Уелкър, в случай че би дал своя вот за Байдън, поради това, което сподели за Тръмп, Ромни сподели: „ Няма да опиша кого ще изключа с изключение на президента Тръмп. “

Неговите забележки пристигнаха, откакто Тръмп сподели в кметството на Fox News във вторник, че няма да бъде деспот, в случай че бъде определен в Белия дом идната година, „ като се изключи първия ден “.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР