Сен. Джон Фетерман, D-Pa., каза, че не е съгласен с

...
Сен. Джон Фетерман, D-Pa., каза, че не е съгласен с
Коментари Харесай

Сенатор Джон Фетерман казва, че Байдън не трябва да изключва участието на САЩ в израелска кампания срещу Иран

Сен. Джон Фетерман, D-Pa., сподели, че не е склонен с президента Байдън по отношение на позицията му, че Съединени американски щати няма да се причислят към настъпателна интервенция против Иран по време на изявление в неделя, като сподели, че в никакъв случай няма да „ капитулира пред периферията “ на неговата партия.

Водещият на CNN Джейк Тапър помоли Фетерман да отговори на известията, че Байдън е споделил на израелския министър председател Бенямин Нетаняху, че Съединени американски щати няма да вземат участие в никакви нападателни интервенции против Иран по време на диалог в събота.

„ Мислите ли, че това е верният апел или би трябвало да насочи военните дейности на Съединени американски щати, както допускат някои от вашите сътрудници в Сената, би трябвало ли това да бъде на масата? “ попита той.

„ Не съм склонен с това, просто считам, че би трябвало да следваме и да държим гърба на Израел в обстановката. Не съм склонен с президента. Това не трансформира нищо, че той е приказен президент. Горд съм да застана с него и да го поддържам, и да гласоподавам за него “, отговори той.

Тапър помоли Фет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР