Семейството на тийнейджърка от Ню Джърси, която почина от самоубийство,

...
Семейството на тийнейджърка от Ню Джърси, която почина от самоубийство,
Коментари Харесай

Семейство на тийнейджърка, която почина от самоубийство, след като видеозапис на нападението й беше публикуван онлайн, съди училище

Семейството на тийнейджърка от Ню Джърси, която умря от самоубийство, откакто беше оповестен видеоклип на нейното нахлуване в гимназията онлайн съди борда на образованието и учебните чиновници, споделиха техните юристи в понеделник.

Искът, заведен от името на фамилията на Адриана Куч против Централния районен съвет на образованието и други, твърди, че чиновниците са знаел за „ културата на принуждение в Централната районна гимназия “ и не съумял да я отбрани, споделиха юристите.

Адриана посегна на живота си, откакто беше нападната от най-малко още един възпитаник в нея гимназия през 2023 година и откакто видеото на нападението беше оповестено онлайн.

Нападението и видеото „ доведоха до нейното обществено оскърбление и окончателното самоубийство “, се споделя в изказване на фамилните юристи.

Смъртта на Адриана провокира митинги в централната районна гимназия, която се намира в град Бъркли на брега на Джърси. Окръжният на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР