Семейството на Илон Мъск презирало Амбър Хърд, защото я смятли

...
Семейството на Илон Мъск презирало Амбър Хърд, защото я смятли
Коментари Харесай

„Беше брутално!“: Амбър Хърд е презирана от семейството на Илон Мъск

Семейството на Илон Мъск презирало Амбър Хърд, тъй като я смятли за „ токсична “ и „ кошмарна “, твърди новата биография на създателя на SpaceX.

Братът на Мъск Кимбал и приятелите на бизнесмена мразели звездата от „ Аквамен “ „ буйно “, тъй като тя внасяла толкоз доста драма в живота му по време на дългогодишната им връзка.

Amber Heard was despised by Elon Musk's family because she drew the Tesla founder into a 'dark vortex,' book reveals
— Daily Mail US (@DailyMail)
Според висшия екип на Мъск Хърд е бил „ като Жокера за Батман “ , който „ процъфтява в дестабилизирането на всичко “.

Биографията на Мъск на Уолтър Айзъксън, озаглавена „ Илон Мъск “, разказва връзката им като „ мрачен ураган “, която е била най-болезнената връзка, в която създателят на Tesla е бил.

„ Беше брутално “, споделя Мъск за времето си с Хърд, добавяйки, че раздялата е довела до „ най-концентрирания интервал на болежка “ , който в миналото е преживявал.

Биографията „ Илон Мъск “, която излезе във вторник в Съединени американски щати, хвърля нова светлина върху 37-годишната Хърд, чийто плевел брак с Джони Деп докара до излъчен по малкия екран цивилен развой във Вирджиния и приключи с жури, което ѝ присъди 15 милиона $ обезщетение за клюка.

Walter Isaacson’s biography offers new details about the Tesla cofounder's relationship with Amber Heard.
— VANITY FAIR (@VanityFair)
В книгата Айзъксън написа, че 52-годишният Мъск, който има 10 деца от три разнообразни дами, „ не е основан за домашно успокоение “.

Книгата споделя: „ Повечето от връзките му включваха психически разтърсвания. Най-агонизиращата от всички тях беше с актрисата Амбър Хърд, която го въвлече в тъмен въртоп, който продължи повече от година и провокира дълбока болежка, която продължава и до през днешния ден. "

Аферата им стартира, откакто тя снима кино лентата „ Machete Kills “ през 2012 година и той се съгласява да бъде съветник. Филмът е за откривател, който желае да сътвори общество на орбитална галактическа станция.

Мъск я повозил на Tesla и Хърд „ взема решение, че той наподобява привлекателно за ракетен инженер “.

Следващата им среща била на Met Gala в Ню Йорк през май 2016 година Хърд била на път да се разведе с Деп и открива, че Мъск е „ глътка пресен въздух “.

Няколко седмици по-късно Мъск посещава Хърд в Маями, където тя работи. Той я води до нос Канаверал, където била планувано изстрелването на Falcon 9.

Elon Musk's family hated Amber Heard “with a passion ” when they dated, according to new biography.
— Daily Loud (@DailyLoud)
Хърд „ счита, че това е най-интересната среща, на която е била “ , се твърди в книгата.

За рождения ден на Мъск, през юни същата година, тя му прави изненадващо посещаване във фабриката на Tesla в Калифорния, като лети от Италия, където работи по това време.

Връзката им се „ задълбочава “ през 2017 година, когато той отива да я види в Австралия, до момента в който тя снима „ Аквамен “. Мъск ѝ споделя, че му припомня за Мърси, обичания му воин във видеоиграта Overwatch.

В книгата се споделя: „ Нейната палавост беше съпроводена от вида ужас, който притегли Мъск. “

Брат му и приятелите му я намразили със пристрастеност, която кара отвращението им от Джъстин (първата брачна половинка на Мъск) да избледнее. „ Тя беше толкоз токсична “ , споделя Кимбал. „ Кошмар “.

Шефът на кабинета на Мъск Сам Телър я съпоставя със изверг от комикси.

„ Тя беше като Жокера за Батман “ , споделя той. „ Тя нямаше друга цел, с изключение на безпорядък. Тя процъфтява в това да дестабилизира всичко. “

Те се разделят през юли 2017 година, само че се събират още веднъж за още пет „ бурни месеца “.

Краят най-сетне идва след „ диво “ пътешестване до Рио де Жанейро през декември 2017 година с Кимбал, жена му и някои от децата.

В книгата се споделя: „ Когато стигнаха до хотела, Илон и Амбър още веднъж се скараха. Тя се заключи в стаята и стартира да крещи, че се опасява, че ще бъде нападната и че Илон ѝ е взел паспорта. “

Екипът по сигурността на Кимбал и Мъск се пробва да успокои Хърд, че тя може да „ си тръгне, когато пожелае “.

Кимбал сподели: „ Тя в действителност е доста добра актриса, тъй че ще каже неща, които ви харесват. Начинът, по който тя може да сътвори своя лична действителност, ми припомня за татко ми. “

Elon Musk’s brother, friends ‘hated’ Amber Heard ‘with a passion’: bio
— New York Post (@nypost)
В книгата Амбър признава, че са имали разногласия и че „ тя е станала много трагична “ , само че твърди, че казусът е решен онази вечер, която се оказва и навечерието на Нова година. Хърд споделя видеоклипове и фотоси на Айзъксън от онази вечер, които демонстрират нея и Мъск: Той ѝ пожелава щастлива Нова година и я целува „ буйно “ по устните.

След раздялата през лятото на 2017 година до есента на 2018 година беше „ най-страхотният интервал от живота му “ , написа Айзъксън за Мъск.

Мъск споделя: „ Това беше времето на най-концентрираната болежка, която в миналото съм имал. 18 месеца безмилостна полуда. Беше умопомрачително мъчително. “

Но Кимбал имал друго мнение и бил омекотен, че Хърд към този момент не е в близост.

Той споделя в книгата, че е „ в действителност тъжно “, че брат му „ се влюбва в хора, които са в действителност зли към него “. Той сподели: „ Красиви са, без подозрение, само че имат доста тъмна страна и Илон знае, че са токсични. “

Айзъксън написа, че Граймс, певицата, която е майка на три от децата на Мъск, е била „ добър сътрудник “ за него, за разлика от Хърд, тъй като нейният „ безпорядък беше подплатен от добрина и даже наслада “ .

In a recent interview for 's autobiography penned by Walter Isaacson, actress candidly addressed her past romance with the CEO, expressing her enduring love for him.
— Khaleej Times (@khaleejtimes)
Граймс споделя: „ Моето държание евентуално ще бъде безредно положително, до момента в който това на Амбър евентуално е безредно зло. Той е притеглен от безредното зло. Става въпрос за татко му и това, с което е израснал. Той свързва любовта с това да бъдеш лицемерен. Има проходна линия Ерол-Амбър. “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР