Семейството и приятелите на покойник от Ел Салвадор попаднаха в

...
Семейството и приятелите на покойник от Ел Салвадор попаднаха в
Коментари Харесай

Семейство се сбогува с покойния си баща в нощен клуб ВИДЕО

Семейството и приятелите на мъртвец от Ел Салвадор попаднаха в заглавията, откакто го  " разположиха " в нощен клуб преди погребението. През живота си той обичал да се забавлява и да танцува. 

Дарвин Бернал изиска такова извънредно изпращане преди гибелта си по-рано този месец и околните му с наслада изпълнили желанието му, пише New York Post.

Поменът се провел в нощния бар El Pacifico в La Union на 5 ноември. Видеото, снимано по време на сбогуването с Дарвин, обиколи обществените мрежи по света.

" Преди да почине, той ни сподели, че желае погребението му да е в дискотека и тъкмо това се случи. Той обичаше да се забавлява и обичаше да танцува ", сподели щерка му Катрин Мерседес Бернал пред кореспонденти.

Семейството на Бернал решило отвореният му ковчег да заеме централно място на дансинга, а опечалените да се движат към него, до момента в който от високоговорителите звучи латино музика.

Блестящите сини и лилави светлини в нощния клуб му придавали " празнична " атмосфера.
 Погребение в нощен клуб, танцуваха към ковчега, танцуваха към ковчега, обичаха да се забавляват, направиха заглавия, вирусно видео, обществени медии През живота си Дарвин обичал да се забавлява и да танцува Снимка: Фейсбук
Много хора в обществените мрежи похвалиха фамилията, че е уважило бащата, обичащ купона, както той желае.

„ Какво прелестно семейство, сбъднаха последното му предпочитание “, написа мъж.
The family and friends of an El Salvador man who “loved to party ” have honored his last wish by holding a wake for him at a nightclub, with his coffin taking pride of place right on the dancefloor.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР