Семейство твърди, че в сряда агресивен съсед ги е заплашил

...
Семейство твърди, че в сряда агресивен съсед ги е заплашил
Коментари Харесай

Възрастно семейство твърди, че техен съсед ги е заплашил с брадва

Семейство твърди, че в сряда нападателен комшия ги е заплашил пред дома им в Попово с секира . Днес на място дойде и полицията .

Атанаска и Ради Иванови разясняват пред „ NOVA “, че постоянно са били подлагани на тормоз и до момента полицията не е взимала ограничения , с цел да им помогне. Те живеят в дребна кооперация с 2 жилището.

71-годишната жена споделя, че на 22 февруари на обяд се прибрали с мъжа й, когато 34-годишният им комшия ги посрещнал с секира.

„ Връщаме се от града с моя брачен партньор с колата. Слизаме от колата, пристигам да сложа горе багажа на етажа и съседът ме посрещна с секира. Той живее на първия етаж, ние на втория. За да стигна до втория етаж, аз би трябвало да мина около тях. Скочи с брадвата, тъй като години наред поносим огромен психически тормоз от това семейство. “

На въпрос каква е предисторията , Иванова отвърна: „ Обраха ни мазата, втората предистория е, че моят брачен партньор ги хвана горе на таванското помещение като грабеха циглите. Цигли си бяхме купили, с цел да можем да сменим покрива след санирането. Много пъти сме пускали тъжби до полицията, до прокуратурата. Получаваме писма, че са взели превантивни ограничения, както от едната, по този начин и от другата страна. Резултатът е една седмица, по-късно е остарялата ария на нов глас. “

Ради Иванов показа, че е питал съседа си какъв е казусът му , с цел да го разрешат. В резултат на това получил обиди и закани за живота му. По думите му сагата продължава 10 години .

„ 19 подписа сме събрали от квартала. Приложени са в жалбата в полицията. “, добави Иванова.

Семейството се тормози за живота си . Иванова се съмнява дали младият мъж няма психологични отклонения и с мъжа й допускат, че той използва опиати.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР