„Семейство Симпсън“ празнува историческия 35-ти сезон с разширен трейлър

...
О! Семейство Симпсън се завръщат с нови епизоди. В чест
Коментари Харесай

О! "Семейство Симпсън" се завръщат с нови епизоди.

В чест на 35-ия сезон на анимационния сериал Fox пусна разширен трейлър в понеделник.

„Чувствайки се безполезен на работа, Хоумър доброволно става охранител на училищния прелез“, гласи описанието на първия епизод от новия сезон. „Но когато неговият отряд за безопасност получава твърде много финансиране, пазачите на кръстовището се превръщат в сила, от която трябва да се страхуват в изцяло новия епизод „Homer’s Crossing“ на „Семейство Симпсън“.“

Шоуто, включващо Хоумър Симпсън, съпругата му Мардж и техните деца Барт, Лиза и Маги, е най-продължителното шоу по сценарий в праймтайма в историята на телевизията.

„Този ​​сезон Мардж преживява поредица от кошмари за края на детството на младия Барт; Хоумър случайно се явява доброволец за позиция на пазач на училищния прелез; шестдесет години в бъдещето Лиза разказва историята за това как Хоумър е бил изкупителна жертва за прекъсване на електрозахранването, което потопило Спрингфийлд в мрак дни преди Деня на благодарността; и годишната смразяваща трилогия “Treehouse of Horror XXXIV” се завръща!” прессъобщение относно разширения трейлър.

Джеймс Л. Брукс, Мат Грьонинг, Мат Селман и Ал Джийн служат като изпълнителни продуценти на „Семейство Симпсън“, който е продукция на Gracie Films в сътрудничество с 20th Television.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР