Семейство от София е обрано, докато спи. Освен пари и

...
Семейство от София е обрано, докато спи. Освен пари и
Коментари Харесай

Обгазиха и обраха семейство в София, докато спи

Семейство от София е обрано, до момента в който спи. Освен пари и банкови карти, отмъкнали и автомобила им. Случаят е от столичния квартал "Надежда ". Обирджиите влезнали през балкона. Пострадалите подозират, че са били напръскани с нещо, тъй като спали непробудно и се събудили с главоболие. Потърпевшото семейство живее на втория етаж, заяви Нова.
„ Крадците влизат през балкона и оттова в кухнята. Балконската врата беше оставена отворена. Предполагам, че обирът се е случил сред 1 и 2 часа през нощта на 10 против 11 юни. Имаме данни, че е теглено от картите по това време”, споделя Добромир Зидаров.
Той допуска, че е употребен газ, който да преспи фамилията. По време на кражбата в дома на Добромир са той, майка му, брачната половинка му и детето им. Първа се разсънва майката на Добромир, която открива, че телефонът й липсва. В следствие открива, че го няма и портмонето й. След това фамилията схваща, че са отмъкнати документите на Добромир, както и фамилният автомобил.
„ Майка ми спи доста леко, само че тази нощ се е събудила след 5 часа, а не след 2, както нормално. Мен и брачната половинка ми ни боляха главите през идващия ден, имахме и противен усет в устата, чувствахме се замаяни”, показа Добромир.
Семейството вика полиция, които им взимат показания. Потърпевшият показа, че в квартала постоянно се разрушават коли, крадци са протегнали ръка и на прането на съседи на Добромир.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР