Семейство от Русе се нуждае спешно от помощ.Това научихме от

...
Семейство от Русе се нуждае спешно от помощ.Това научихме от
Коментари Харесай

Семейство от Русе се нуждае спешно от помощ

Семейство от Русе се нуждае незабавно от помощ.

Това научихме от Веселина Георгиева Стоянова, която показа, че тя, брачният партньор й и 6-годишното им дете са в доста тежко състояние.

"Здравейте, другари. В доста мъчно състояние съм и апелирам за помощ.

Наскоро, на брачният партньор ми му се наложи по неотложност да постъпи в болница, след тежки припадъци и спазъм. Оказа се, че не желаят да го лекуват и изследват, в случай че не му платим осигуровките. Платихме, благодарение на другари, само че тъй като аз се готвех да отпътува на работа в чужбина, към този момент бях напуснала работа, наложи се да откажа и отложа.

Чакам нова работа, само че не зависи от мен по кое време, може всеки миг, може след седмица или до края на месеца. В момента съм с 20лв, дете на 6г и защото самата аз имам мозъчна киста, а медикаментите ми свършват, не мога и да си ги купя - по каса не може, защото поради времето, което съм работила в чужбина преди, имам спиране.

Моля ви, нуждая се от финансова помощ.

На всеки въпрос съм подготвена да отговоря, да показва документ, каквото пожелаете. Благодаря авансово на всички! ", написа Веси през днешния ден в обществената мрежа.

Жената показа пред Dunavmost, че ще даде телефонен номер за контакт с нея на всеки, който й написа на персонално известие в профила й във Facebook. Прилага документ, който удостоверява нейното здравословно положение и медикаментите, от които се нуждае всекидневно. Всеки, който желае да помогне, може да написа на Vesy Stoyanova
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР