Семейство от Пловдив отправи зов за помощ за лечението на

...
Семейство от Пловдив отправи зов за помощ за лечението на
Коментари Харесай

Зов за помощ: помогнете на Марти да има пълноценно детство

Семейство от Пловдив насочи вик за помощ за лекуването на сина си. Марти е с диагноза аутизъм и недоразвита експресивна тирада. Нуждае се от средства, с цел да продължи лекуването си в Турция. До момента е минал през първия курс на терапия със стволови кафези и фамилията ни показа, че виждат чудотворно подорбение. Не единствено лечението, само че организмът му и желанието за пълностоен живот са спомогнали за това, безапелационни са лекарите от турската клиника Лив Хоспитал.

Майката Краси Станева показа пред „ Труд Нюз “, че вторият курс на лекуване е идващия месец. Семейството е получило фактура, която би трябвало да заплати, с цел да продължи лечението.

Редакцията на „ Труд Нюз “ разполага с всички документи и епикризи.

Средствата може да дарите тук:

Мартин Димитров Станев, УниКредит Булбанк, IBAN BG 24UNCR 7000 1524 6249 77

Благодарим авансово за всеки, които протегне ръка, тъй като знаем, че има такива хора. Ако някой желае да се свърже непосредствено със фамилията, може да го направи и на телефон 0898738537, както и през Фейсбук страницата.

Ето цялото обръщение на фамилията:

Моля от сърце!

Прочетете споделете и в случай че имате опция подайте ръка помогнете. Кой с колкото може в действителност даже и с малко. Всеки от нас носи парченце положително в себе си. Вярваме в това! Вярваме, че капка по капка вир става. И ръка, която дава не обеднява. Ако нямате финансова опция то най-малко споделете.

Ще доближи до повече хора това не е по никакъв начин малко. Едно майчино сърце се е свило в молба за помощ.

Ако имате опция помагайте. Ние не желаеме нищо друго с изключение на да продължим своята битка за живот на нашето дете. Мартин страда от аутизъм и недоразвита експресивна тирада. Искаме да му подарим здраве и пълноценно детство.

Мартин е воин и сме сигурни, че ще успеем. Той има потребност от нашата и вашата човещина и помощта на всички.

Без вас нямаме никакъв късмет да продължим.Безсилни сме. Сумата, която би трябвало да съберем е 48000 евро, само че ние имаме единствено 19000 евро. Времето ни притиска тъй като би трябвало до края на юни месец най късно да стартираме вливането на стволови кафези, който вършим в Турция Истанбул Болница Лив Хоспитал. Моля ви помогнете ни!!!

Бъдете до нас както и до в този момент, дайте късмет на детенцето ни, да продължи почтено битката за живота и здравето си.

За нас всяка помощ и подаяние е от голяма важност.

Благодарим ви за всичкото това време, че сте с нас.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР