Семейство Харт се увеличава с още един член. Съпругата на

...
Семейство Харт се увеличава с още един член. Съпругата на
Коментари Харесай

Кевин Харт ще става баща за 4-ти път - slava.bg

Семейство Харт се усилва с още един член. Съпругата на Кевин Харт разгласи, че чака второ дете от артиста. Енико Харт разгласява фотография в Инстаграм, на която се вижда наедрялото ѝ коремче.

„ Във време като това, ние броим благословиите си и не можем да бъдем по-благодарни. Скоро ще сме семейство от шестима “, написа Енико под фотографията. Кевин Харт също разгласява фотоса и удостовери щастливата вест.

Това ще е второ общо дете за двамата и четвърто за артиста. Той има 15-годишна щерка Хевън и 12-годишен наследник Хендрикс от някогашната си брачна половинка Тори. Семейство Харт мина през много неприятни неща през последните години. Кевин и Енико бяха въвлечени в любовен триъгълник през 2017 година, а през септември 2019-а звездата катастрофира тежко.

В документалния филм на артиста, излъчен по Netflix, Енико съобщи, че двойката към този момент е не запомнила за изневярата на брачна половинка си, която излезе нескрито, когато тя беше бременна с първото им дете. „ Тогава се притеснявах за бебето. Не бях подготвена да се откажа от фамилията си. Исках Кензо да познава татко си “, сподели тогава тя.

Кевин Харт призна, че злополуката през септември също го е трансформирала доста. „ Разбираш, че не контролираш всичко на този свят. Изведнъж животът ти може да завърши. Затова не приемай всичко за даденост “, споделя артистът.

Двойката не прецизира по кое време тъкмо ще се роди второто им дете, само че почитатели и другари ги засипаха с благи пожелания и поздравления.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР