Семейство Гущерови спретнаха парти на световно ниво. Феерия в кралско

...
Семейство Гущерови спретнаха парти на световно ниво. Феерия в кралско
Коментари Харесай

Грандиозно парти за сина на Светлана Гущерова


Семейство Гущерови спретнаха празненство на международно равнище. Феерия в кралско синьо и златно бе цветовият код за рождения ден на 2-годишния Добромир Гущеров-младши. 

 

Декор, заслужен за същински принц подариха Светлана и Християн Гущерови на своя правоприемник. Малкият Добромир посрещна гостите на втория си рожден ден в първокласен ресторант, декориран като същинска приказка на Уолт Дисни. Специално за Гущеров-младши залата бе аранжирана с обичаните му герои Мики и Мини Маус, и патето Доналд. Вълшебна композиция от няколко цвята синьо бе окъпала интериора, върху който грееха безчет балони в няколко нюанса на небесната багра, елегантно допълнени от балонена гирлянда в остаряло злато. Звездното семейство получи и специфична стена на славата, надписана с името на вип-рожденика. Там гостите на Светлана и Християн увековечиха щастливото събитие с безчет фотоси и селфита, които незабавно изпълниха Инстаграм.

 

Светлана блестеше с рокля на международен топ дизайнер, издържана в тюркоаз, която събра погледите на гостите. Освен на невероятната стопанка, те се любуваха и на бутиковата торта-замък, върху която комфортно се бяха настанили обичаните на рожденика Мики и Мини Маус.

 




 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР