Семейство Бекъм планират четиридневна феерия, за да отпразнуват 50-ия рожден

...
Семейство Бекъм планират четиридневна феерия, за да отпразнуват 50-ия рожден
Коментари Харесай

В рамките на четиридневните тържества за 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм, планирани от обичащия съпруг Дейвид

Семейство Бекъм възнамеряват четиридневна приказност, с цел да отпразнуват 50-ия рожден ден на Виктория - само че това няма да включва осъществяване на Spice Girls.

Гостите, поканени на обилното празненство, към този момент са получили картички за опазване на датата за тържествата. А източници описаха по какъв начин стилната дизайнерка Виктория, която навършва 50 години в сряда, се е надявала да се събере още веднъж с сътрудниците си от групата по време на празненството. Но от този момент проектът е отритнат.

Един източник сподели: „ Дейвид и Виктория оповестиха, че възнамеряват празненство за запомняне - само че в този момент се оказва, че ще бъдат четири незабравими нощи за членовете на тяхното семейство. Настоящият проект е, че ще има едно главно празненство, само че техните фамилии и близки другари ще бъдат поканени да останат през всичките четири дни.

„ Виктория искаше да се събере още веднъж със Spice Girls за едно зрелище по време на тържества и в действителност упорстваха това да се случи. Но за жалост осъществяване към този момент е изключено и вместо това тя ще се събер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР