Семействата на жертвите на тройното убийство в Нотингам критикуват полицията

...
Семействата на жертвите на тройното убийство в Нотингам критикуват полицията
Коментари Харесай

Атаки в Нотингам: семействата на жертвите на Валдо Калокане критикуват ченгетата за „продължаващо лошо управление“

Семействата на жертвите на тройното ликвидиране в Нотингам подлагат на критика полицията за „ продължаващо неприятно ръководство “ на случая, до момента в който не престават да скърбят.

Валдо Калокане, на 32 години, намушка смъртоносно двама студенти и мъж в град Мидландс и " най-вероятно " ще прекара остатъка от живота си в строго охранявано здравно заведение поради параноичната си шизофрения. Въпреки това членовете на фамилията жигосаха присъдата, локалните служби за психологично здраве и целия правосъден развой, потвърждавайки, че Calocane е трябвало да бъде съден за ликвидиране, а не за непредумишлено ликвидиране на съображение понижена отговорност вследствие на психологичното му заболяване.

В присъдата си съдията Марк Търнър сподели, че Калокейн е " съзнателно и безмилостно " намушкал учениците Барнаби Уебър и Грейс О'Мали-Кумар, и двамата на 19 години, и учебния надзирател Иън Коутс, 65, в ранните часове на 13 юни предходната година година. По време на буйството си Calocane беше търсен от полицията за това, че не се е явил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР