Семейства организират второ погребение за някои от хората, чиито тела

...
Семейства организират второ погребение за някои от хората, чиито тела
Коментари Харесай

Семейства организират второ погребение, след като телата бяха открити от погребални агенти по време на разследване

Семейства провеждат второ заравяне за някои от хората, чиито тела бяха открити от погребални сътрудници в центъра на полицейско следствие.

Обичам едно от 35-те фамилии, чиито близки бяха открити в погребалните шефове на Legacy Independent в Хъл, обезверено желаеха най-сетне да им дадат мир. Сега някои споделят, че ДНК тестванията са удостоверили самоличността им и възнамеряват погребенията им.

Тристан Есекс, на 24 години, от Хъл сподели, че е " голямо облекчение ", че най-сетне възнамерява второ заравяне за баба си Джеси Стокдейл. Г-н Есекс сподели пред Би Би Си, че баба му „ ще изплаче очите си, в случай че разбере, че хората от Хъл се пробват да ни оказват помощ. Чакахме шест седмици и три дни. Толкова е стоплящо сърцето да знаем, че хората поставят старания да помогнете ни. "

89-годишната Джеси умря " доста ненадейно без предупредителни признаци " предишния ноември и фамилията сподели за жалост, че не са във финансово положение, с цел да могат да си разрешат заравяне. Г-н Есекс изясни във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР