Семейни води с привкус на хибридна война тресе семейството на

...
Семейни води с привкус на хибридна война тресе семейството на
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! ,,Война“ разцепи семейството на Киро. Чичото със сигнал до прокуратурата: Лелята работила в полза на Русия

Семейни води с привкус на хибридна война тресе фамилията на някогашния министър председател и съпредседател на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, оповестява ПИК. Неговият чичо, отец Георги Ганчев е подал сигнал в Софийска районна прокуратура против вуйна му – Рени Илиева.

Сигналът е входиран единствено преди няколко дни и то в разгара на предизборната акция за парламентарните избори идната неделя. На 21 септември Ганчев е алармира прокуратурата за активността на Рени Илиева против България и в интерес на друга страна.

Според него от 2015 година в продължение на седем години родственицата на Кирил Петков взе участие в хибридната война, която води Русия против страната ни под името „ Алина Велева “,

„ Дейността се показва в пропагандирането на про съветски идеологеми посредством профила и във фейсбук под Фалшивото име „ Алина Велева “. Тя е част от осведомителна мрежа за хибридни офанзиви против България, касаещи геополитическата ориентировка на страната, от една страна, и вътрешно политическите процеси, от друга. Тя е вуйна на някогашния министър председател Кирил Петков, по време на чието упавление получава съществено финансиране “, се показва в сигнала на отец Ганчев до прокуратурата.

„ В сигнала ми до прокуратурата е упоменато, че по време на 7-месечното ръководство на племенника й Кирил Петков, към фамилията на Рени Илиева са текли съществени финансови потоци. Има ли полицейски чадър над Рени Илиева в Ловеч, която е изтъкнат представител на дървената мафия в района? Кой е избавил Кирил Петков в Брюксел? Свързани ли са Петкови с съветски кафези в България и по какъв метод? Би трябвало нашите и партньорските служби скоро да схванат. Прокуратурата е на ход… разяснява чичото на Кирил Петков.

Още в средата на лятото ПИК разкри, че лелята на Петков е гневен проруски и пропутински трол Няколко дни преди този момент някогашният министър председател уточни вратите на България за 70 съветски дипломати. И до момента в който абсурдът бе в разгара си, в цитирания от отец Ганчев профил вуйна му зовеше: „ Подкрепете Путин и Русия! Те се бият за вас “.

Според чичото на Петков, вуйна му е част от фабриката за тролове, основана в Санкт Петербург. За неин татко се счита Евгени Пригожин, именуван още Готвачът на Путин, глобен от Съединени американски щати. Точно преди година Вашингтон разгласи премия от 250 000 $ за информация, която да докара до ареста на Пригожин. Причината не е единствено във фабриката за тролове, нито единствено в намесата в американските избори, само че също и в ролята, която той, съгласно Съединени американски щати, играе в чисто военни преврати и интервенции в чужбина посредством паравоенната формация „ Вагнер “, глобена през 2017 година

Припомняме, че бащата на Кирил Петков – Петко Петков, който е първи братовчед на Рени Илиева, е бил помощник на Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС). По тази линия е бил вербуван и е изпратен в Канада през далечната 1988 година, една година преди да падне режимът на Тодор Живков. За почитателите на „ Промяната “ бе спуснат водевилът, че „ отпътуват през 1994 година, откакто Тате печели план по биология за Съединени американски щати И Канада “. На какъв език не е ясно, тъй като неговият британски е по-лош и от този на сина му, макар че е живял зад Океана повече от 30 година.

Съвсем в стила на Петкови, баща Петков отпътува със своята версия на Лена Бориславова. Чак след шест години взима жена си и сина си, откакто майката на Кирил Петков – Венета, подава документи за бракоразвод.

Доста необичайно е заминаването на Петков за Харвард, тъй като това се случва след шестмесечен престой в родния град на майка му – Дупница. Там попада след „ премеждие “ с белгийските служби за сигурност в Брюксел, където в продължение на три години някогашният министър председател, сам-самичък в офис, е трансферирал големи парични потоци. От там потегля и другарството му с Даниел Лорер. Явно тези, които са го избавили от белгийскитe Гофрети, са го изпратили след това да си доучи в Америка и ни го връщат като чисто нов „ харвардски ученик “ с 60 милиона евро в джоба през 2007 година

След като проверяват Петков и Василев за 100 милиона, присвоени от държавния бюджет: 5 офшорки; корупционни покупко-продажби с Газпром през МЕТ; White&Case, съгласно изтеклия отчет на ДАНС в общественото пространство, би било забавно да се открият аргументите за меко казано съмнителнОТО държание на Петков като министър председател по отношение на съветските ползи в България. Независимо от пиеската, която разиграха с Митрофанова и изгонването на 70 съветски дипломати. Само аферата „ Джемкорп “ е за 1 милиарда $, в която е заложена цялата българска енергетика, в това число общинско дружество „ Топлофикация София “.



Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР