Семейната история на обикновен румънец попадна сред най-тиражираните новини в

...
Семейната история на обикновен румънец попадна сред най-тиражираните новини в
Коментари Харесай

Мъж вдигна на крака тъща си и майка си

Семейната история на елементарен румънец попадна измежду най-тиражираните вести в медиите в северната ни съседка. Грижите, които мъжът положил, с цел да избави здравето на майка си и тъща си, го трансфораха в същинска звезда, а всяка жена си мечтае и нейният наследник или шурей да наподобява на него.

Букурещянинът, несъзнателно трансформирал се в глава на три фамилии, съумял да вдигне на крайници майка си и тъща си. Шейсетгодишният Михай Шерпои разкрил по какъв начин да „ поправи “ потърпевшите им стави, с което ги върнал към естествения живот.

Откритието станало инцидентно, когато изстрадалият мъж търсел по какъв начин да помогне на самия себе си, с цел да се отърве от дискомфорта в коленете. След посещаване в болница, където му споделили, че би трябвало да легне под скалпела и да си постави изкуствена става, той се захванал да откри друго избавление. От дума на дума негова другарка му предложила да опитва Collanol – нов 3D колаген, който ѝ бил изписан от нейния ортопед.

. От ляво надясно – Мария Шерпои (78 год.), Михай Шерпои (60 год.) и Елена Антонеску (75 год.).

Изправен до стената от подлата диагноза, Михай незабавно отишъл в аптеката и почнал да пие Collanol по 1 капсула на ден. След 10 дни се почувствал толкоз добре, че даже спрял приема на противовъзпалителните медикаменти, които преди този момент му се налагало да пие по 2 пъти дневно, с цел да притъпяват болката. Лека-полека коленете дотолкоз го отпуснали, че той с лекост изпълнявал служебните си отговорности на монтажник.

Лично твърдейки се в успеваемостта на Collanol, румънецът незабавно купил една кутия и за майка си – Мария Шерпои. Прекарала целия си трудов стаж като разпоредник в цирка, където работният ѝ ден минавал на крайници, тя от дълго време усещала несгодите от потърпевшите стави. Не било нужно повече от това да види какъв брой добре се усеща синът ѝ, с цел да стартира и тя незабавно приема.

На идната седмица като изненада към своето посещение при сватовете господин Шерпои подарил една кутия Collanol и на тъща си. Пенсионерката Елена Антонеску от дълго време се оплаквала от измъчващите я стави. Свикнала по през целия ден да работи в градината си, блокиралите колене към този момент дотолкоз „ сковавали “ всекидневието ѝ, че тя едвам се справяла със своите нормални домашен отговорности.

„ Първо ми се похвали майка ми, която единствено 2 седмици, откакто стартира да пие Collanol, шеташе из къщи без да подвие крайник “, споделя синът за образец. Госпожа Шерпои даже се върнала към обичаните си разходки с приятелки и се радва на богатия си обществен живот, който водела преди. Не закъсняло и позвъняването от село Видра, с което баба Елена благодарила на своя шурей за непредвиденото освобождение. Тя се справила сам-сама с есенната подготовка на персоналното си стопанство.

Днес, почти 3 месеца откогато пият Collanol, и тримата се усещат чудесно. Дискомфортът от продължителното седене на седалката в колата и схванатите колене са отдалечен спомен и към този момент не съставлява спънка за обичайните им ежеседмични фамилни сбирки. А Михай Шерпои не просто изкачва стълби като младеж, а даже има намерение още веднъж да катери планините, когато времето се затопли – занимание, за което допреди това считал, че ще би трябвало да не помни вечно.

Защо Collanol работи толкоз добре?

Качествата му се дължат на две негови преимущества – експертния състав и двойната капсула.

Състав без аналог

Включвайки в себе си новаторския 3D колаген, който е създаден в Съединени американски щати, Collanol кара нашето тялото да създава задоволително количество колаген вид II, нужен за здравето на ставите. Ефектът му е в допълнение заздравен с добавения към него немски мицеларен куркумин, който е 185 пъти по-мощен от елементарната куркума на прахуляк.

Помага, където е належащо

Двойното капсулиране обезпечава двуетапно освобождение на дейните субстанции в Collanol. Благодарение на това всяка съставна част отива непосредствено до потърпевшото място, където стартира да оказва помощ.

.

Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

* Collanol е преди всичко по брой продадени опаковки в България за и 2021 год. за лекарствени артикули без лекарско наставление в ОТС категория „ Грижа за ставите “, по данни на IQVIA.

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР