Семейната драма около полузащитника на Ювентус Пол Погба придобива нови

...
Семейната драма около полузащитника на Ювентус Пол Погба придобива нови
Коментари Харесай

Братът на Пол Погба го обвини, че е искал да направи магия на Килиан Мбапе

Семейната драма към полузащитника на Ювентус Пол Погба придобива нови измерения. Той обвини по-големия си брат Матиас, че е част от незаконна тайфа, която го изнудва за 13 млн. евро. Това провокира гневна реакция от Матиас, който даде обещание да изнесе в общественото пространство скандални разкрития за френския национал.

Според него, някогашният ас на Манчестър Юнайтед е платил на шаман с цел да направи черна магия на звездата на ПСЖ Килиан Мбапе. Братът на халфа на италианския гранд настоява да се чуе и неговата версия за абсурда. Тази нощ той разгласява в обществените мрежи три минутно видео, в което насочи нови нападки към своя родственик. 

" Здравейте всички, какво трескаво начало на седмицата!? Забелязвам, че доста хора и медии към този момент взеха решение, че думите на Пол са истина от последна инстанция, без даже да ревизират дали е по този начин, единствено тъй като той е звезда от международна големина и всеки, който няма същата кариера, би трябвало да млъкне. Не мога да направя нищо за човешката слепота. Затова се обръщам към тези, които в действителност желаят да ме схванат ", се споделя във видеото.
 Погба платил на брат си 100 бона, с цел да не разкрива мръсните му секрети
Погба платил на брат си 100 бона, с цел да не разкрива мръсните му секрети

Участвал е в проведена група

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР