Селяни и домашни любимци в Русия са както ранени, така

...
Селяни и домашни любимци в Русия са както ранени, така
Коментари Харесай

Най-големите тигри в света вилнеят в Русия, докато Путин ги спасява от изчезване

Селяни и домашни любимци в Русия са както ранени, по този начин и убити при поредност от офанзиви на някои от най-големите котки в света.

Президентът Владимир Путин беше пионер в рехабилитацията на гигантския амурски тигър преди години, премествайки го в естественото му местообитание в източната част на страната.

Въпреки това, броят на застрашените типове бързо се е нараснал, като над 750 от огромните котки, които могат да тежат до 30 стоуна, живеят в дивата природа - което се оказва опасност за локалните поданици. През декември мъж на име Виктор С беше грубо засегнат и погубен от звяр, откакто кучето му беше изядено от същото животно, последната от няколкото офанзиви против хора.

Мъжът беше „ отишъл да търси мястото, където е убито кучето ” в село Обер, Хабаровска област, сподели брачната половинка му. В снега се виждаше диря от кръв. „ Изразяваме нашите откровени съболезнования на роднините и приятелите на умрелия “, се споделя в изказване на Центъра за амурски тигри, който дава отговор за опита за с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР