Селин Дион сподели актуална информация за диагнозата си синдром на

...
Селин Дион сподели актуална информация за диагнозата си синдром на
Коментари Харесай

Рядката снимка на Селин Дион, която никой не очакваше

Селин Дион показа настояща информация за диагнозата си синдром на скованата персона, дружно с рядка фотография на себе си и тримата си сина.

В обявата си Дион означи, че 15 март е Международен ден за информираност за синдрома на скованата персона, като споделя, че " опитът да преодолее " синдрома е " едно от най-трудните прекарвания " в живота й.

Дион разгласи диагнозата през 2022 година, като тогава сподели, че заболяването е повлияла на способността й да пее и върви, а през май 2023 година тя анулира всички идни дати за концерти. През декември 2023 година сестрата на Дион Клодет сподели пред френско издание, че певицата към този момент не управлява мускулите си.
 Селин Дион в I Am: Céline Dion - какво ще ни разкрие новият документален филм за певицата
Селин Дион ще се разкрие както в никакъв случай до момента

Певицата искрено за кариерата си и битката с заболяването

Заболяването е нелечимо неврологично положение с характерности на автоимунно заболяване, съгласно Националния институт по неврологични болести и инсулт. Смята се, че по-малко от 5000 души в Съединените щати имат това заболяване, съгласно Информационния център за генетични и редки заболявания.

" Оставам решена един ден да се върна на сцената и да пребивавам допустимо най-нормален живот ", пише н. " Дълбоко съм благодарна за любовта и поддръжката от моите деца, семейство, екип и всички вас! "

Снимката демонстрира Дион и нейните трима сина, Рене-Чарлз, Нелсън и Еди Ангелил, усмихнати на подиума за K1 Speed - организация за картинг надпревари. Тримата сина на канадската певица са от покойния ѝ брачен партньор и управител Рене Анжелил. Анджелил умря през 2016 година

Дион има единствено няколко обществени изяви след диагностицирането си, в това число връчването на премията за албум на годината на Тейлър Суифт на Грами през 2023 година Преди това за последно тя беше забелязана на хокеен мач със синовете си. Дион приключва известието си с думи подкрепа за други, които се борят със синдрома на скованата персона.
 Селин Дион на Грами 2024 - за първи път пред аудитория след диагнозата и рецензиите към Тейлър Суифт
Селин Дион след диагнозата - за първи път пред аудитория

И за какво хората нападат Тейлър Суифт

" Искам да изпратя своето поощрение и поддръжка на всички по света, които са били наранени от това заболяване ", пише звездата. " Искам да знаете, че можете да го извършите. Ние можем да го създадем! "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР