Селин Дион продаде имението си в Лас Вегас и ще

...
Селин Дион продаде имението си в Лас Вегас и ще
Коментари Харесай

Селин Дион продаде имението си и направи шокиращо признание

Селин Дион продаде имението си в Лас Вегас и ще се върне в родната си Канада. Звездата е поискала да се възвръща от рядко заболяване, с което бе диагностицирана, в родината си, пишат международните медии. Именно там певицата би желала да прекара дните си, написа в. " Ню Ъорк Поуст ".

През декември Селин Дион разкри, че е диагностицирана със заболяване, което предизвиква неконтролируеми мускулни конвулсии и може да докара до гибел в границите на 6 години от слагането на диагнозата. Според изявления в обществените медии, направени от Дион, положението ѝ визира милиони хора по целия свят. Въпреки това към момента няма лек, а лечението само може да облекчи признаците.
-->
55-годишната певица се е разделила с имението си за 30 млн. $, а неин непосредствен разяснява, че тя е била принудена да промени живота си. По негови думи Селин избира да се върне вкъщи в Квебек, където е фамилията ѝ, на което най-вече разчита.

Звездата анулира и горещо предстоящото си интернационално турне, обявявайки, че не може да пребори рядкото заболяване. Тя в никакъв случай повече няма да се качи на сцената, написа Lupa.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР