Селена Гомез не би искала да бъде друга. Всъщност изпълнителката

...
Селена Гомез не би искала да бъде друга. Всъщност изпълнителката
Коментари Харесай

Селена Гомез споделя послание за положително тяло със снимки на бански

Селена Гомез не би желала да бъде друга.

Всъщност изпълнителката на „ Single Soon “ прегръща кожата, в която се намира, споделяйки сърдечно обръщение за позитивизма на тялото, до момента в който размишлява върху остаряла фотография.

„ Днес разбрах, че в никакъв случай повече няма да наподобявам по този начин “, написа Селена в своите Instagram Stories на 22 януари, дружно със остаряла фотография на себе си по бикини, преди да добави с по-нова фотография: „ Аз “ Не съм съвършен, само че се гордея, че съм това, което съм - от време на време не помня, че е добре да бъда себе си. "

И това не е първият път, когато 31-годишната споделя прозрение в пътуването си на себеприемане, защото преди този момент тя приказва искрено, че към този момент няма „ тяло на младеж “, а има фигура, която беше „ достижима “.

„ Нито един от примерните размери не беше подобаващ и това би ме предиздвикало да се усещам неловко “, сподели певицата на „ Rare “ за скорошна фотосесия, която е направила за фешън списание. „ Въпреки че какъв брой нереалистично е да чакаме, че тялото на нор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР