Селена Гомес е модерна тройна звезда: тя е международна попзвезда,

...
Селена Гомес е модерна тройна звезда: тя е международна попзвезда,
Коментари Харесай

Селена Гомес: Искам да се посветя на актьорството

Селена Гомес е съвременна " тройна звезда ": тя е интернационална попзвезда, номинирана за " Еми " актриса и козметичен магнат. Но скоро може да приключи дефинитивно кариерата си на певица.


" Чувствам, че имам най-вече още един албум в мен ", сподели Гомес в подкаста " Smartless ".

" Колкото повече одъртявам, толкоз повече ми се желае да намеря нещо, на което просто да се посветя изцяло ", продължи тя, като добави, че в идеалния случай би желала да се концентрира върху кариерата си на артист.

От ранна възраст Гомес споделя, че желае да стане " сериозна актриса ". Музикалната ѝ кариера стартира единствено тъй като Disney се обръща към нея, с цел да сътвори албум, до момента в който тя се снима в ситкома на Disney Channel " Wizards of Waverly Place " в края на 2000 година

" Мислех си, че ще е занимателно и повече от всичко си мислех, че ще е занимание, което в действителност ми харесва ", споделя тя. " Исках да бъда актриса. Никога не съм възнамерявала да бъда певица на цялостен работен ден, само че явно това занимание се трансформира в нещо друго " -.

От 2013 година насам Гомес е издала три студийни албума с шлагери, измежду които групово са " Come & Get It ", " Same Old Love " и " Lose You to Love Me ". През 2022 година тя печели първата от двете си награди " Грами " за най-хубав латино поп албум за испаноезичното си EP " Revelación ". В края на предходната година тя издаде най-новия си сингъл " Single Soon ".

Рано трансформирала се в тийнейджърска икона с помощта на " Магьосници ", сега Гомес взе участие и във високо оценения от рецензията сериал на Hulu " Само убийства в постройката " дружно с Мартин Шорт и Стив Мартин и се е снимала в разнообразни филми като " Spring Breakers " и " Един дъждовен ден в Ню Йорк ".

Преплитането сред музикалната и актьорската ѝ кариера се е отразило на Гомес, сподели тя в епизода на подкаста частично поради битката ѝ за психологично здраве - тематика, за която тя приказва намерено в документалната си поредност от 2022 година " Selena Gomez: My Mind & Me ".

Макар да призна, че по този начин или другояче нищо не я принуждава да избира сред музиката и актьорството, тя призна, че изборът може да се очертае изрично в напълно близко бъдеще./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР