Селекционерът на Уелс Райън Гигс призна, че обмисля възможността да

...
Селекционерът на Уелс Райън Гигс призна, че обмисля възможността да
Коментари Харесай

Гигс обмисля да заложи на тийнейджър срещу България

Селекционерът на Уелс Райън Гигс призна, че обмисля опцията да употребява младия Неко Уилямс в идния мач против България в шампионата от Лигата на нациите. 19-годишният краен защитник от Ливърпул получи първа повиквателна за националния тим от Гигс, като даже съумя да направи и дебюта си в срещата против Финландия.

" Фантастичен дебют за Неко Уилямс. Включи се и ни даде сила. Показа качествата си на извършените тренировки и в действителност ми основава проблеми за селекцията, което естествено е прекрасен проблем. Така че извънредно съм благополучен за Неко и да, в мислите ми е за идния мач на следващия ден. Все още изследвам момчетата, тъй като е в действителност къс интервал от време. Ще създадем селекцията си довечера ", съобщи легендата на Манчестър Юнайтед.

Двата тима ще премерят сили в Кардиф, като нашите момчета ще търсят положителен резултат след изпуснатата победа в предходния мач против Ирландия. България водеше до 92-та минута с 1:0, само че позволи изравнително попадение и срещата приключи 1:1. Лига на нациите 2 кръг, неделя 6 септември  Уелс 16:00предстои  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР