Селекционерът на Словения Томаж Кавчич говори на официалната пресконференция преди

...
Селекционерът на Словения Томаж Кавчич говори на официалната пресконференция преди
Коментари Харесай

Селекционерът на Словения разкри: Говорих с Бербатов и Славиша Стоянович

Селекционерът на Словения Томаж Кавчич приказва на формалната конференция преди срещата на неговия отбор и България от новия шампионат на УЕФА Лигата на нациите. Той съобщи, че неговите футболисти на следващия ден ще излязат за победа, като разяснява и новия треньор на Левски Славиша Стоянович, който му е съотечественик, както и Димитър Бербатов, който игра в показателен мач под негово управление преди броени дни, написа Блиц. 

" Искаме да спечелим против България, не мога да обещая, че ще го създадем, само че ще сторим всичко по силите ни, с цел да победим. Гледали сме България. Тъй като не са играли от март, го сторихме в мачовете с Босна и Херцеговина и Казахстан, както и в международните им квалификации. Трябва да бъдем доста компактни. Очаквам да стане отворен и добър мач ", сподели Кавчич.

" Проблеми имат Скубиц и Щулац. Единият може. Белец е титулярният вратар за на следващия ден, откакто го няма Ян Облак. Не съм приказвал със Самир Хандановичза  евентуален заместител на Облак. Имам концепция за титулярите, само че ще ги разберете на следващия ден на мача ", добави селекционерът на словенците.

Словенецът поздрави треньора на Левски Славиша Стоянович, който му е съотечественик и започва случката си на " Герена " с пет следващи победи.

" Познавам добре Стоянович, който поздравяваме за работата му в България. Пожелавам му триумф в Левски, само че това, което сме си споделили си остава сред нас ", разяснява Кавчич.

Миналата събота Димитър Бербатов взе присъединяване в показателен мач в Биле, където Ковчич му беше треньор. " Каза ми, че няма по какъв начин да ми пожелае триумф, защото играя против родината му, само че все пак го оставих на терена през целия мач ", приключи шеговито Кавчич.

" Трикольорите " гостуват на стадон " Стожице " в Любляна на следващия ден, от 21:45 часа.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР