Селекционерът на Норвегия Стале Солбакен не скри гнева си заради

...
Селекционерът на Норвегия Стале Солбакен не скри гнева си заради
Коментари Харесай

Селекционерът на Норвегия е гневен заради контузията на Холанд

Селекционерът на Норвегия Стале Солбакен не скри гнева си поради травмата на звездата на тима Ерлинг Холанд. Нападателят на Манчестър Сити бе освободен от състава, откакто дойде на лагер-сбора с проблем в слабините, който не му разрешава да вземе присъединяване в срещите с Испания и Грузия от европейските квалификации. В последна сметка бе взето решение той да се завърне в Англия, където да се възвръща.

" В хотелската ми стая в 00:00 часа нощес дойде един доста строшен Холанд. Той бе получил удар. След тази конференция повече няма да чуете името му от моята уста за идващите 10-11 дни. Повече няма да давам отговор на въпроси, свързани с него. Казах на доктора на националния тим, че това просто е невероятно. Имайки поради, че аз съм малко нападателен треньор, му споделих, че това не може да бъде истина. Той трябваше да остане с нас. Опитах се да убедя докторите, че би трябвало да изчакаме няколко дни, с цел да забележим дали има усъвършенстване. Това обаче се оказа неефикасно. Контузията си е травма и той няма да е подготвен за никой от мачовете ", съобщи Солбакен.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР