Селекционерът на националния отбор Ясен Петров обяви в интервю за

...
Селекционерът на националния отбор Ясен Петров обяви в интервю за
Коментари Харесай

Ясен Петров: Утре публикувам списъка с националите, ще има много дискусии

Селекционерът на националния тим Ясен Петров разгласи в изявление за Българска национална телевизия, че на следващия ден ще разгласява листата с избраниците за мачовете с Швейцария, Италия и Северна Ирландия. Специалистът твърди, че решенията му ще провокират полемики, само че всичко си имало разумно пояснение.

" Играем с Швейцария, Италия, Северна Ирландия. Ние сме на 68-мо място, колкото е и моят набор. Дано се катерим нагоре в ранглистата. Има мачове за Купата. Кръг. На 21 март ще се съберем всички. Времето ни притиска, би трябвало да схванат, че дружно могат да реализират повече, в сравнение с до момента.

За шест дни имаме три мача. Искаме да търсим резултати. Дай боже да ги реализираме. Имаме визия по какъв начин да изглеждаме. Футболисти, на които държим, са контузени, което е много тъпо. Дано съумеем. Не се окайвам. Андрей Гълъбинов играе в състезание на високо равнище. Играе в мощно състезание. Има визия. Такъв вид ни трябват. Надявам се, че ще помогне на тима.

С Божидар Краев приказвах персонално. Обадих му се, надали му е прелестно. Аз го привлякох в Левски преди време. Всичко е в неговите крайници и глава. Вратата е отворена за него. Атанас Илиев прави всичко допустимо, с цел да бъде извикан.

Списъкът ще бъде оповестен на следващия ден. Ще има доста полемики, само че зад всяко нещо има логичност ", разяснява Петров.

" Обиколих съвсем всички мачове. Наблюдавам срещи, където има доста малко българи. Да, има задушаване на младите български играчи по отношение на чужденците. Приемливо е това нещо и нищо не можем да създадем. Да се надяваме, че всеки ще си сграбчи шанса и ще ми " извади " окото. Преходът не е елементарен за играчите. Много хора се давят, единствено най-издръжливите съумяват ".

" Всеки сътрудник е дал максимума. Аз ще дам всичко. Дано се получи. С футболистите и екипа, ще се борим за резултатите. Ясно ми е къде съм попаднал ", добави Ясен Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР