Селекционерът на националния отбор на Малта по футбол Дейвис Манджа

...
Селекционерът на националния отбор на Малта по футбол Дейвис Манджа
Коментари Харесай

Селекционерът на Малта уволнен заради сексуален тормоз над национали

Селекционерът на националния тим на Малта по футбол Дейвис Манджа е отхвърлен от поста си. Футболната асоциация на страната взе такова решение заради обстоятелството, че 48-годишният експерт е обвинен в полов тормоз против двама футболисти от националния тим. 

Специалистът беше отхвърлен във вторник, като от Малтийската футболна асоциация обясниха, че действието е подхванато поради " хипотетично нарушаване на нейните политики “, а помощник-треньорът Давиде Мацота размени италианеца при успеха с 2:1 над Израел в контрола. 

Самият Манджа излезе с изказване, в което отхвърли всички обвинявания. „ На фона на последните вести би трябвало да отбележа, че в никакъв случай, нито в предишното, нито в този момент, не съм правил сходни дейности нито във връзка с щаба на националния тим, нито във връзка с играчите. Всички тези вести не са правилни, което съществено уронва моята известност и достолепие “, сподели Манджа. 

Футболната асоциация на Малта стартира следствие на случая. Дейвис Манджа пое националния тим на Малта през декември 2019 година, като договорът на италианския експерт е до края на декември 2023 година.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР