Селекционерът на националния отбор на Франция по футбол Дидие Дешан

...
Селекционерът на националния отбор на Франция по футбол Дидие Дешан
Коментари Харесай

Дешан: Трябва да останем спокойни, не съм разтревожен или стресиран

Селекционерът на националния тим на Франция по футбол Дидие Дешан съобщи, че не се тормози изключително поради проблемите с вируса, от който пострадаха няколко от състезателите в дните преди финала на Световното състезание против Аржентина в неделя, написа организация " Ройтерс ".

Защитниците Дайо Упамекано, Ибрахима Конате, Рафаел Варан, полузащитникът Адриен Рабио и нападателят Кингсли Коман се заразиха през седмицата, само че множеството от тях към този момент са възобновени. В петък единствено Конате, Коман и Варан пропуснаха отборната подготовка, а Рабио и Упамекано възобновиха занимания откакто не взеха присъединяване в полуфинала против Мароко в сряда.
 Снимка 599790
Източник:

" Опитваме се да взимаме оптимални защитни ограничения, да се приспособяваме и да се оправим с това, без да прекаляваме. Очевидно обстановката е такава. Щеше да е по-добре да не беше по този начин, само че ще се оправим по допустимо най-хубавия метод ", разяснява Дидие Дешан на конференция по-рано през днешния ден.

" Не съм угрижен или уплашен. Важното в подготовката на мач като финала е да останем спокойни. Става дума за един дуел, който има подтекст. Знам, че аржентинците, а може би и някои французи желаят да видят Лионел Меси да печели купата ", сподели още Дешан.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР