Селекционерът на националния отбор на България U21 Александър Димитров беше

...
Селекционерът на националния отбор на България U21 Александър Димитров беше
Коментари Харесай

Александър Димитров: Благодаря на момчетата за духа, грамотността и тектическата дисциплина

Селекционерът на националния тим на България U21 Александър Димитров беше извънредно благополучен след триумфа с 1:0 над Израел в европейска подготовка. Димитров, който през днешния ден е рожденик, похвали своите футболисти и прикани за самообладание.

" Държахме тима доста надалеч от рецензиите. Свикнахме с тях. Нашето общество е прекомерно сериозно. С тази победа желая да помоля обществото да бъде по-снизходително. Това са нашите играчи и ние би трябвало да ги поддържаме. Постигнахме този триумф против извънредно сериозен противник. Израел търпи доста огромно развиване. Много благодаря на момчетата. С равенството против Естония започваме да злоупотребяваме. За първи път тези играчи се събират. Двамата ми централни бранители не се познаваха и се видя. Четиримата в отбрана в никакъв случай не са играли дружно. Като асансьор сме. Този се качва, оня слиза. Равенството с Естония е минало. Радвам се, че започнахме квалификациите с четири точки. Благодарих и след мача на Кръстаич и Георги Иванов. Ако разполагаме с всички, то се вижда. Най-вече благодаря на момчетата за духа, грамотността и тактическата дисциплинираност. Зарадваха ме. Е, биха, в този момент ще забележим какво са ми купили за подарък. "

Димитров сподели и какво желае от тима в идните мачове.

" Разбира се, че би трябвало да играем доста мъдро. Косово е извънредно тежък съперник, към който би трябвало да прибегнем съсредоточено. Какво остава да кажа за Германия? Надявам се да имаме положително съгласие ".
 Браво! Младежите победиха Израел в евроквалификация
Браво! Младежите победиха Израел в евроквалификация

" Лъвчетата " завоюваха с 1:0

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР