Селекционерът на националния отбор на Аржентина до 23 години, който

...
Селекционерът на националния отбор на Аржентина до 23 години, който
Коментари Харесай

Меси може да участва на Олимпийските игри в Париж

Селекционерът на националния тим на Аржентина до 23 години, който се класира на Олимпийските игри в Париж след 1:0 над Бразилия Хавиер Масчерано, съобщи, че ще предложения в отбора Лео Меси.

Всеки тим на Олимпиадата има право да употребява трима футболисти, които са над 23 години. Освен Меси, покана ще получи и Анхел Ди Мария.

" Длъжен съм да поканя Лионел Меси и Ди Мария. Всички знаят какви са връзките ми с Лео, другарството, което ме свързва с него. Играч като него постоянно има отворени порти да се причисли към нас. Вече всичко зависи от него и от уговорките му ", сподели 39-годишният Масчерано.

Анхел Ди Мария към този момент разгласи, че се отдръпва от националния отбор след Копа Америка, която ще се организира през лятото.

" Имат право да решат както намерят за добре. Но е ясно, че ще се опитаме да ги поканим ", сподели още Масчерано, който е играл с Меси в " Барселона " и в националния тим.

Преди няколко дни той бе споделил, че в случай че отборът се класира за Олимпиадата в Париж, той може да преотстъпи треньорски пост по време на шампионата на селекционера на националния мъжки тим Лионел Скалони.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР