Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по баскетбол Росен

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по баскетбол Росен
Коментари Харесай

Барчовски за Стоилов: Престоят му в Естудиантес е пагубен

Селекционерът на мъжкия народен тим на България по баскетбол Росен Барчовски взе отношение по обстановката с национала Емил Стоилов и клубния му тим Естудиантес. Центърът играе по едвам 9 минути приблизително на мач през сегашния сезон в испанската втора дивизия, като съгласно Барчовски той няма по какъв начин да се развие при пободни условия.
 Росен Барчовски: Държах опитните играчи да бъдат тук - не е в този момент моментът за подмладяване! Росен Барчовски: Държах опитните играчи да бъдат тук - не е в този момент моментът за подмладяване!
“Последното нещо, което интересува Естудиантес, е развиването на Емил Стоилов. Играе малко. Казах и на него, споделих и на неговия сътрудник, че неговият престой в Естудиантес е гибелен. Няма по какъв начин един състезател да се развива, като стои на пейката и играе единствено на тренировки. Там залогът да влезеш в Лига Ендеса е голям, парите са огромни, най-много от малките екрани. Последна грижа им е дали ще се развива нашият млад състезател ”, сподели Барчовски на днешната конференция преди мачовете с Румъния и Португалия от предквалификациите за ЕвроБаскет 2025.
 Обявиха цената на билетите за значимия мач с Португалия Обявиха цената на билетите за значимия мач с Португалия
Този сезон Емил Стоилов записва по 3.2 точки и 2.5 битки в 18 мача на Естудиантес. Отборът му има упоритости да се завърне в Лига Ендеса и за момента заема третото място в класирането с баланс от 15 победи и 5 загуби.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР