Селекционерът на иранския национален отбор Карлош Кейрош подаде оставка след

...
Селекционерът на иранския национален отбор Карлош Кейрош подаде оставка след
Коментари Харесай

Официално: Кейрош подаде оставка

Селекционерът на иранския народен тим Карлош Кейрош подаде оставка след отпадането на отбора от Мондиал 2022.

Новината беше обявена от португалския експерт в обществената мрежа Инстаграм.

" Приятели, във футбола няма морални победи и няма нищо аморално в това да не постигнеш задачите си, откакто дадеш всичко от себе си с готовност за победа. Беше чест и привилегия още веднъж да стана част от това футболно семейство. Вярвам, че вие заслужавате цялостно почитание, осигурявайки доверие на вашата страна и футболни почитатели. Пожелавам на всички благополучие, мир, триумф и здраве ", написа Кейрош в профила си.

Специалистът пое националния тим на Иран през септември. Преди това той заемаше същата служба от 2011 до 2019 година. Под негово управление тимът стана бронзов медалист от Купата на Азия през 2019 година.

В хода на треньорската си кариера 69-годишният Кейрош е водил още националните тимове на Португалия, Обединените арабски емирства, Република Южна Африка, Колумбия, Египет.

Бил е треньор на португалския Спортинг Лисабон, американския Ню Йорк Ред Булс, японския Нагоя Грампус и испанския Реал Мадрид. В два интервала Карлош Кейрош беше помощник в щаба на именития управител Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР