Селекционерът на Франция Дидие Дешан коментира пандемията от коронавирус, като

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан коментира пандемията от коронавирус, като
Коментари Харесай

Дешан: Ако бях клубен треньор, щях да прилагам модела на Ювентус

Селекционерът на Франция Дидие Дешан разяснява пандемията от ковид, като добави, че в случай че водеше клубен отбор, той е щял да следва метода на работа, прилаган в Ювентус.

" Периодът е доста комплициран. Семейства скърбят, а други чакат вести за своите обичани, които се борят за своите животи. Това е в действителност извънредно, като страданията на всички тези хора ме натъжават. Докторите и медицинските сестри вършат всичко допустимо, с цел да се борят против пандемията. Най-малкото, което можем да сторим, е да съблюдаваме оптимално наложените ограчения.

Deschamps: " If I coached a club team, rather than a national team, I would set it up by following the 'Juventus school': there you train so much at very high levels to get results ". [GdS] pic.twitter.com/frzZH6hsfd
— Hasnain Shah (@Hasnainshah77) April 17, 2020
Ако водих някой клуб, щях да последвам школата на Юве, където тренираш много, и то на доста високо равнище, с цел да постигаш резултати. Дори като състезател, в никакъв случай не съм се интересувал от етикета. Знаех какво е нужно да направя, с цел да съм потребен на тима. Няма смисъл да споделям, че ще върша като Ариго Саки, Йохан Кройф или Джосеп Гуардиола. Трябва да можеш да играеш по избран метод, като всеки треньор е оценен по своите резултати ", съобщи някогашният състезател на " бианконерите " пред " Екип ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР