Селекционерът на българския национален отбор и наставник на Черно море

...
Селекционерът на българския национален отбор и наставник на Черно море
Коментари Харесай

Илиан Илиев беше определен за Треньор №1 на 2023 г.

Селекционерът на българския народен тим и ментор на Черно море Илиан Илиев беше отличен за най-хубав треньор по време на тазгодишната гала " Футболист на годината ".

За опитния експерт това е втори случай в кариерата му, в който той печели наградата след 2021 година.

" Това, че съм преди всичко измежду толкоз доста хора е самопризнание за моя щаб в Черно море. Благодаря на Черно море, че ми даде опция да работя там 7 години и да претворя концепциите си на терена. Благодаря на всички в Черно море и в националния тим. Благодаря особено и на Петьо Костадинов, с който сме към този момент 10 години и тези награди са на половина и негови. Благодарности и към моето семейство за това, че ме изтърпяват ", съобщи Илиан Илиев.

Наставникът на Черно море и националния тим завоюва безапелационно първото място в анкетата за най-хубав треньор в България за 2023 година, като събра 317 точки, изпреварвайки Георги Дерменджиев, който събра 85 пункта.

" За мен е доста огромна чест тази премия. Благодаря на моето семейство, на играчите, на клуба и не на последно място на тези, които са дали своят вот за мен ", показа Дерменджиев.

Челната петица в класацията за най-хубави треньори допълниха Ивайло Петев (Лудогоредц и Университатя Крайова), Станимир Стоилов (Левски и Гьозтепе) и Александър Томаш (Локомотив Пд).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР