Селекционерът на българския младежки национален отбор по футбол Александър Димитров

...
Селекционерът на българския младежки национален отбор по футбол Александър Димитров
Коментари Харесай

Александър Димитров: Тези момчета имат голямо бъдеще, стига да имат и късмет

Селекционерът на българския юношески народен тим по футбол Александър Димитров предстоящо остана удовлетворен от разгромния триумф на неговия отбор с 6:0 вкъщи против Естония в мач от европейските квалификации.

Въпреки безапелационния триумф обаче Димитров показа след дуела, че този резултат малко заблуждава поради оспорваното начало на срещата.

" Резултатът малко заблуждава. Подготвяхме се от неделя за сложен мач, тъй като новобранци няма. Представянето на естонците в последния мач против Германия ни караше да бъдем пределно съсредоточени. Видяхте, че първоначално играта бе двуостра ", стартира българският ментор.

Младият експерт изрази още мнение, че неговите футболисти израстват с всяка една минала среща и също така похвали тима за построения колектив.

" Поздравявам футболистите ни, тъй като дадоха максимума. Този тим стартира своето развиване от първия мач против Естония, който беше радикално друг. Поздравявам ги за това, че израстват с всеки мач и се вижда възходяща последователност. За мен е наслаждение да работя с тези извънредно надарени играчи. Не помня по кое време за последно младежкият тим е бил с 6:0. Тези момчета имат огромно бъдеще, стига да имат и шанс. Той ни липсваше в някои от мачовете ", разяснява младежкият селекционер.

" Имаше напрежение. Всички знаехме, че този мач би трябвало да го вземем. Не непременно, само че знаехме, че би трябвало да бием. Това малко се отрази на играта ни първоначално, само че ние имаме религия в тези играчи. Имаме добър колектив ", приключи Александър Димитров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР