Селекционерът на България - Ясен Петров, даде мнението си за

...
Селекционерът на България - Ясен Петров, даде мнението си за
Коментари Харесай

Ясен Петров: Елементарни грешки в защита ни коставаха победата

Селекционерът на България - Ясен Петров, даде мнението си за първия дуел на националния ни отбор по футбол в третото издание на Лигата на нациите.

В дуел от група 4 на Дивизия " C " на шампионата.

Според Петров, отборът ни е бил нервозен и прибързан във входа на срещата.

" Нашето предпочитание бе да победим. Истината е, че срещнахме един в действителност добър тим и на моменти не съумяхме да се ориентираме, изключително в средата на терена. В началото на второто полувреме допуснахме доста обикновени срещи, а знам, че нашият отбор може доста повече. Отдавам грешките на прекомерното предпочитание и прибързаност. Футболистите бяха нервни, тъй като в действителност желаеха да победят през днешния ден ", стартира треньорът.

Той съобщи, че изравнителният гол на северномакедонските " рисове " е пристигнал след редица обикновени неточности в нашата защита, която се дължи на липса на игрова процедура.

" Изравнителният гол стана от наша неточност. Допуснахме една след друга обикновени неточности и се стигна до този безразсъден гол. Но това е футболът и ние би трябвало да продължим напред. Знаете, че имаме футболисти, които не играят в клубните си тимова и не са в най-хубавото си положение. Въпреки всичко, те се показаха добре ", добави експертът.

Петров изрази вяра " лъвовете " да не бъдат припряни в неделя, когато одобряват водача Грузия във втория си дуел от Лигата на нациите.

" Нашата концепция бе да играем футбол, само че имаше една раздразнителност и прибързаност, която попречи на тима да покаже едно положително лице. Неделя против Грузия се надявам да не сме припрени. Благодаря на публиката, която бе прелестна ", приключи Ясен Петров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР