Селекционерът на България Красимир Балъков потвърди думите си от снощи

...
Селекционерът на България Красимир Балъков потвърди думите си от снощи
Коментари Харесай

Бала: Мислех, че ще е по-тежко! Равният в Подгорица ни оставя в играта

Селекционерът на България Красимир Балъков удостовери думите си от нощес и похвали играчите си, макар че те изгубиха с 1:2 гостуването си на Чехия в европейска подготовка от Група “А”. Бала изрази задоволството от видяното в Прага, като оскърбление му е донесъл само резултатът. Легендарният плеймейкър на националния тим е убеден, че до момента в който “лъвовете” имат късмет, ще се борят за място на Евро 2020. Балъков прикани почитателите за поддръжка този понеделник, когато България приема Косово в основен за развиването в потока дуел.

“Неприятно се разви мачът за нас, само че в края на краищата играхме против противник с топ футболисти от мощни клубни тимове. Това бе главната разлика, която си пролича в избрани моменти. До последно държахме интригата, което е доста значимо за мен. Знаете, че по принцип не играем мощно против този противник, а този път даже имаше късмет срещата да приключи по различен начин”, показа наставникът на “трикольорите” при прибирането си от чешката столица.
 Чехия - България 2:1 @@@

“Имаме потребност от време, с цел да вкараме новата идея за игра. Доволен съм от старанието на момчетата. Не съм удовлетворен само от резултата. Видяхте, че опитни футболисти като Исмаил Иса и Георги Сърмов изиграха ролята си по най-хубавия метод и направиха доста мощен мач. Притеснение имаше измежду младите футболисти, което е обикновено. Това, което се случи в Прага, е доста скъп опит за тях”, добави още Красимир Балъков.

“Докато имаме шансове, ще се борим. Мислех, че ще бъде по-тежко, само че този еднакъв сред Черна гора и Косово ни оставя в играта, стига да победим в понеделник. Надявам се, че хората ще ни поддържат да вземем трите точки. Нека първо възстановим футболистите, след което ще решим дали са належащи промени в състава. Нито за момент не съм мислел по какъв начин се усещам аз. Изцяло съм съсредоточен върху работата си с играчи”, добави още Бала. ЕВРО 2020 3 кръг, петък 7 юни  Чехия 2:1краен резулат  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР