Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли изтъкна доводи за това, че

...
Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли изтъкна доводи за това, че
Коментари Харесай

Сампаоли: Игуаин не е идеалният №9 за Аржентина

Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли посочи доводи за това, че не е изпратил повиквателна на Гонсало Игуаин за последните две контроли за 2017 година. Голмайсторът на Ювентус направи доста мощни последни две седмици с екипа на торинския отбор, само че по този начин и не впечатли задоволително експерта. “Игуаин не е идеалният №9 за Аржентина в този миг и в близкото бъдеще”, съобщи наставникът на “албиселесте” на конференция в Москва часове преди инспекцията с Русия на “Лужники”.

“Ще следим изявите му, както вършим с другите ни “деветки”. Може и да се снабди с късмет за повиквателна. Аржентина има страхотни играчи на тази позиция. Затова изборът ни на “деветка” зависи и от химията, която има сред него и съотборниците”, показа той.

Почти несъмнено титуляр в офанзивата на южноамериканците през днешния ден ще бъде Серхио Агуеро. Мауро Икарди е с контузия, която по думите на Сампаоли “е малко хронична”. Треньорът на аржентинците самичък си сложи период за избистряне на групата за Световното състезание - март месец идната година. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР